BREATHWORK & SOUNDBATH

Breathwork & SOUNDbath

€40

 

13 April (Zaterdag) | 16:00 – 17:30

De combinatie van Ademwerk & Soundbath kan helpen bij

  • Diepe rust & ontspanning
  • Balanceren van het zenuwstelsel
  • Emotionele ontlading
  • Loslaten van angst en trauma
  • Heldere geest, heldere gedachten & doorbraken
  • Zelfliefde

Iedereen kan er baat bij hebben om zijn prana te laten stromen. Een volledige focus op Adem, Mindfulness & Meditatie om dat delicate evenwicht te vinden tussen ons fysieke, mentale en emotionele welzijn.

Over de sessie:

Kom meedoen aan onze verjongende ademwerk & klankbad les in een gezellige omgeving gevuld met gongs, kristallen schalen of andere geweldige klankhelende instrumenten. Je hoeft alleen maar te komen, de rest gaat vanzelf. Geen vaardigheden vereist. Alleen je intentie.

 Over de leraar:

In haar eigen woorden:

‘Ik heb veel klankbaden meegemaakt (in LA, Amsterdam) en ontzettend veel lessen gevolgd over klank, yoga en meditatie. Mijn hele wezen voelt klaar om terug te geven.

Het geven van klankbaden aan groepen is iets wat mijn hart vervult en al heel lang voelt als iets wat bij mij hoort. Het geluid van mijn gongs, de klankschalen, de kristallen schalen, het klokkenspel, de rainstick, de shrutibox en meer, omringt mensen met frequenties van klanken die helend zijn (zoals blijkt uit onderzoek), omringt hen met een bad van liefde en kan mensen aanzetten tot een pad van heling.

Als de combinatie van een ademhalingsles wordt gegeven, kan een andere dimensie van genezing worden toegevoegd, waarbij eerst de gifstoffen vrijkomen en daarna de ontspanning van het klankbad begint.

Dit wordt in Amstelveen nog niet gedaan en ik zou hier graag mee beginnen.

Frank will join Lilyan for the special edition in April to welcome the spring!