Speciale Lessen

Zwangerschaps yoga

Onze prenatale yogalessen zijn ontworpen met het oog op de gezondheid en het welzijn van jou en je baby. Onze ervaren docenten begeleiden je tijdens deze reis en zorgen ervoor dat je de les met een grote glimlach verlaat.

Sound Healing

Sound healing stelt je lichaam in staat zichzelf te genezen door je hersengolven te vertragen, die elke cel in je lichaam beïnvloeden, waardoor ze van ziek naar rustig verschuiven. Een geweldige manier om de magie van geluiden voor ons welzijn te ervaren

YOGA FOR SENIORS

Voor senioren die op zoek zijn naar een veilige, effectieve manier om hun lichamelijke gezondheid en algemeen welzijn te verbeteren, kunnen yoga’s stretching, ademhaling en meditatie een geweldige oplossing zijn. Zoals u zult zien, kan regelmatige yoga een groot aantal voordelen opleveren voor oudere volwassenen, van meer flexibiliteit en een beter evenwicht tot minder stress en een betere slaap.

PERSOONLIJKE YOGA

We bespreken uw doelen en stellen een privéprogramma samen dat aansluit bij uw persoonlijke behoeften / problemen zoals ischias, migraine, gewichtsverlies etc.

SUN SALUTATIONS

Surya Namaskar oefenen in de ochtend is een krachtige manier om het lichaam te ontwaken, de geest te focussen en de juiste toon voor de dag te zetten. Fysieke voordelen van regelmatige beoefening zijn onder meer het strekken en versterken van de rug, armen en benen, het opbouwen van kernkracht en het stimuleren van de stofwisseling.