Onze studio

Wij zijn een yoga & wellness studio in Amstelveen en geven meer dan 30 lessen per week met meer dan 20 docenten. Ons doel is om de authentieke en traditionele vormen van yoga en manier van leven te verspreiden. Bij Shiva Yoga Center geloven we dat yoga niet alleen wordt uitgevoerd op de mat, maar ook op de mat in ons dagelijks leven.

We zijn al jaren bezig met het creëren van bewustzijn voor een bewust en mindful leven door de leer van verschillende yogi’s in Iyengar Yoga, Hatha Yoga, Yin & Yang Yoga, aangevuld met Pranayama, Meditatie, Dans en andere Body Balancing variaties.

De studio heeft ook een kleedkamer, een lounge en een keuken voor u om te ontspannen en tot rust te komen met een kopje thee na een sessie.

De kamers zijn ook te huur. Klik hier voor de prijzen.

Kamerprijzen

Met onze drie ruimtes Shiva, Shakti en Ananda creëren we een sfeer waarin je je ontspannen voelt, contact kunt maken met jezelf en je geest, lichaam en ziel kunt afstemmen – door beweging, stilte, zang, kalmte en alles daartussenin. Wij bieden dagelijkse lessen in verschillende yogavormen, Klassieke Dans, Vechtsporten en Mindfulness.

Shiva

Als je vrede en liefde in de ruimte wilt vertalen, dan is Shiva waar je moet zijn. Shiva is onze eerste ruimte en biedt plaats aan maximaal 18 matten. Met grote ramen aan beide zijden is Shiva een heldere en mooi natuurlijk verlichte kamer. Een perfecte plek voor yoga, om te mediteren en één te zijn met jezelf.

Shakti

Shakti is de vrouwelijke incarnatie van Shiva. Zij is de godin van kracht. Onze ruimte Shakti kan tot 8 matten bevatten. Hoewel de ruimte kleiner is, straalt ze energie uit en zal ze je kracht geven. Met een hoek-tot-hoek-spiegel kun je jezelf zien oefenen en je asana’s perfectioneren.