Workshops

Sluit je vandaag nog aan bij een klas!

Workshops

ADEMBENEM & GELUIDSBAD

Docent: Lilyan

De combinatie van Ademwerk & Klankbad kan daarbij helpen

  • Diepe rust en ontspanning
  • Balanceren van het zenuwstelsel
  • Emotionele bevrijding
  • Angst en trauma loslaten
  • Heldere geest, helderheid van gedachten en doorbraken
  • Zelfliefde

Iedereen kan er baat bij hebben zijn prana te laten stromen. Een volledige focus op adem, mindfulness en meditatie om dat delicate evenwicht van ons fysieke, mentale en emotionele welzijn te vinden.

Over de sessie:

Kom deelnemen aan onze verkwikkende ademwerk- en klankbadles in een gezellige omgeving vol gongs, kristallen schalen of andere geweldige klankhelende instrumenten. Het enige wat je hoeft te doen is komen, de rest gebeurt vanzelf. Geen vaardigheden vereist. Gewoon jouw bedoeling.

Over de leraar:

De afgelopen 20 jaar heeft Lilyan zich op veel gebieden verdiept (Kundalini yoga, gediplomeerde prenatale yogaleraar & mama en ik in Los Angeles; Reiki; psychotherapie; levenscoaching; privé klankbaden/yoga/mediationlessen; Oneness zegen; Gong enz.) . 

In haar eigen woorden:

Ik heb veel klankbaden meegemaakt (in LA, Amsterdam) en ontzettend veel lessen gevolgd op het gebied van geluid, yoga en meditatie. Mijn hele wezen voelt zich klaar om iets terug te geven. 

Het geven van klankbaden aan groepen is iets dat mijn hart vult en lange tijd heeft gevoeld als iets dat bij mij hoort. Het geluid van mijn gongs, de klankschalen, de kristallen schalen, klokkenspel, regenstok, shrutibox en meer, zal mensen omringen met frequenties van geluiden die helend zijn (zoals blijkt uit onderzoek), hen omringen met een bad van liefde en kan mensen ertoe aanzetten naar een pad van genezing. 

Als de combinatie van een ademhalingsles wordt gegeven, kan er een andere dimensie van genezing worden toegevoegd, waarbij eerst de gifstoffen worden losgemaakt en vervolgens de ontspanning van het klankbad op gang komt.

In Amstelveen gebeurt dit nog niet en ik zou hier graag mee willen beginnen.

Frank  sluit zich aan bij Lilyan voor de speciale voorjaarseditie in april 🙂

Lees verder Lees minder

RESTAURATIEF XL

Docent: Fora

Herstellende yoga is een praktijk waarbij het erom gaat je lichaam te vertragen en te openen door middel van passief stretchen.

Tijdens de lange periodes van restauratieve yoga mogen je spieren diep ontspannen. Het is een uniek gevoel omdat rekwisieten, in plaats van je spieren, worden gebruikt om je lichaam te ondersteunen. Herstellende lessen zijn erg zacht, waardoor ze een goede aanvulling zijn op actievere praktijken (en ook op ons drukke leven) en een uitstekend tegengif tegen stress. Stilte is een krachtige oefening.

Klinisch onderzoek naar restauratieve yoga heeft uitgewezen dat het depressie kan verminderen; de symptomen van angst, depressie en pijnsymptomen verbeteren; en patiënten helpen de toxiciteit van kankerbehandelingen onder controle te houden.

Lees verder Lees minder

HOUDING

Leraar: Pushpa

Deze sessie van 90 minuten wordt gegeven door onze ervaren leraren, die je door de technieken en voorbereidende houdingen leiden om de kracht, stabiliteit en oefening op te bouwen die nodig is om een ​​specifieke houding in evenwicht te brengen.

MANTRAS

Leraar: Pushpa

Als onderdeel van de Dhyana & Samadhi-serie van juni wordt deze 90 minuten durende Mantras-workshop gegeven door onze ervaren leraar Pushpa.

Een mantraworkshop is een mooie gelegenheid om de kracht van heilige klanken en woorden te ontdekken. Mantra’s zijn oude, vibrerende zinnen of lettergrepen die een diepe spirituele betekenis hebben.

1.     Inleiding tot mantra’s

De workshop begint doorgaans met een inleiding tot het concept van mantra’s. Deelnemers leren over de oorsprong, het doel en de betekenis van mantra’s. Dit omvat het begrijpen hoe mantra’s worden gezongen, hun effecten op de geest en hun verbinding met een hoger bewustzijn.

2.     Zingen en herhaling:

Deelnemers houden zich bezig met het zingen van specifieke mantra’s. De facilitator leidt de groep door de uitspraak, het ritme en de intentie achter elke mantra. Het hardop zingen van mantra’s creëert een krachtige trillingsenergie die een positieve invloed kan hebben op de geest, het lichaam en de ziel van de beoefenaar.

3.     Betekenis en bedoeling:

Elke mantra heeft een specifieke betekenis en doel. Deelnemers onderzoeken de betekenissen achter de mantra’s die ze zingen.

4.     Meditatie en stilte:

Mantra’s worden vaak gebruikt tijdens meditatie. Deelnemers leren hoe ze mantra’s kunnen integreren in hun meditatiepraktijk. De workshop kan stille meditatiesessies omvatten waarbij de deelnemers zich concentreren op de innerlijke vibratie van de mantra.

5.     Integratie in het dagelijks leven:

De workshop legt de nadruk op het integreren van yoga en mantra’s in de dagelijkse routines. Deelnemers leren hoe ze chanten kunnen integreren in hun ochtendrituelen, yogabeoefening of momenten van reflectie.

Bedenk dat de kracht van mantra’s niet alleen ligt in hun klank, maar ook in de intentie en toewijding waarmee ze worden beoefend. Of je nu op zoek bent naar innerlijke vrede, genezing of spirituele groei, een mantraworkshop kan een transformatieve ervaring zijn.

Reserveer nu uw plekje!

Lees verder Lees minder
Yogastijlen

Ontdek de yogastijlen

01.

Hatha

Hatha yoga is een tak vanyoga dat fysieke technieken gebruikt om te proberen vitale kracht of energie te behouden en te kanaliseren.
02.

Iyengar

Iyengar Yoga, vernoemd naar en ontwikkeld door B. K. S. Iyengar,en beschreven in zijn bestseller  1966 boek Light on Yoga,is een vorm van yoga als oefening dat de nadruk legt op detail, precisie en afstemming bij de uitvoering van yogahoudingen(asana’s).
03.

Herstellend

Herstellend Yoga is de praktijk van asana’s, elk langer vastgehouden dan bij conventioneel yoga als oefening  lessen, vaak met de steun van rekwisieten zoals opgevouwen dekens, om het lichaam te ontspannen, stress te verminderen en vaak ter voorbereiding op pranayama.

04.

Vinyasa

vinyasa is een soepele overgang tussen asana’sin vloeiende moderne stijlen yoga als oefening  zoalsVinyasa Krama Yoga En Ashtanga Vinyasa Yoga,vooral wanneer beweging gepaard gaat met de ademhaling.
WILT U ONZE STUDIO PROBEREN?

    * Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.