Speciale Lessen

Yoga For Everyone

Wat je krijgt

Verbeter de flexibiliteit, spierkracht, perfectioneer de houding en verhoog de bloedstroom.

Verbeter flexibiliteit

Flexibiliteit vermindert het risico op blessures en spierpijn, en verbetert uw algehele prestaties.

Spieren Kracht

Spierkracht is de hoeveelheid kracht die u kunt uitoefenen of de hoeveelheid gewicht die u kunt tillen.

Perfectioneert houding

Een goede houding houdt meer in dan rechtop staan, zodat u er op uw best uit kunt zien. Het is een belangrijk onderdeel van uw gezondheid op de lange termijn

Verhoog de bloedstroom

Het zorgt ervoor dat bloed en zuurstof continu door het lichaam stromen, waardoor elk orgaan goed kan functioneren.

Sluit je vandaag nog aan bij een klas!

Speciale Lessen

PRENATAL YOGA​

Docenten: Fora
Dinsdag 17:00- 18:00 (alleen STUDIO)

Onze prenatale yogalessen zijn ontworpen met de gezondheid en het welzijn van u en uw baby in gedachten. Onze ervaren docenten begeleiden je tijdens dit traject en zorgen ervoor dat je met een grote glimlach de les verlaat.

Zwangerschap en bevalling zijn unieke en transformerende ervaringen. Prenatale yoga is een holistische praktijk waarvan uit onderzoek blijkt dat deze veilig en gunstig is voor zwangere vrouwen en hun baby’s.

Onze lessen omvatten stretchen, versterken, mentaal centreren en gerichte ademhaling die je kunnen helpen bij de voorbereiding op de bevalling. Prenatale Yoga is geschikt voor zowel ervaren als beginnende yogi’s vanaf het 2e trimester. Zwangerschapsyoga kan: 

– Verbeter de slaap

– Vergroot de kracht en flexibiliteit van de spieren die nodig zijn voor de bevalling, inclusief de bekkenbodem

– Verlicht lichamelijk ongemak

– Verminder stress en angst  

–   Bevorder de verbinding met de baby

– Je kennis laten maken met een gemeenschap van aanstaande moeders

Kijk hier voor meer informatie.

Lees verder Lees minder

SENIOR YOGA

Docenten: Fora
Maandag 11:15 - 12:30 (alleen STUDIO)

Je bent nooit te oud om de vruchten van yoga te plukken. Voor senioren die op zoek zijn naar een veilige, effectieve manier om hun fysieke gezondheid en algehele welzijn te verbeteren, kunnen de rek-, ademhalings- en meditatieoefeningen van yoga een geweldige oplossing zijn. Regelmatig yoga beoefenen kan voor oudere volwassenen een groot aantal voordelen opleveren, van grotere flexibiliteit en een beter evenwicht tot minder stress en een betere slaap.

PILATES

Docent: Christelle
VRIJDAG 09.30 - 10.45 (Alleen Studio)

Een zachte Pilates-workout met lage impact is gericht op kerntraining, bekkenbodemoefeningen, stretching, versterking en ademhaling. Een geweldige optie om de algehele conditie te verbeteren, je te helpen weer in beweging te komen na een pauze of herstel van ziekte/blessure en voor nieuwe moeders.

ZONNEGROETEN

Docent: Jelena
WOENSDAG 10:30 – 11:45 (alleen STUDIO)

Surya Namaskar (Zonnegroet) is een stroom van basisyogahoudingen die sierlijk verbonden zijn met de ademhaling. Surya Namaskar-oefening in de ochtend is een krachtige manier om het lichaam wakker te maken, de geest te concentreren en de juiste toon voor de dag te zetten. Fysieke voordelen van regelmatige beoefening zijn onder meer het strekken en versterken van rug, armen en benen, het opbouwen van kernkracht en het stimuleren van de stofwisseling.

Doe mee met onze Surya Namaskar-lessen en laat je energie stromen in een sessie van 75 minuten per week.

Inbegrepen bij al onze lidmaatschapsopties of kan als afzonderlijk pakket worden gekocht.

Lees verder Lees minder

PERSOONLIJKE YOGA

Wil je samenkomen en oefenen met een vriend? HET IS MOGELIJK. KORTINGSPRIJZEN VOOR 2 PERSONEN.

Een persoonlijke aanpak met onze ervaren leraren die zijn opgeleid om speciale aandacht of yogatherapie te bieden volgens uw persoonlijke behoeften. We bespreken uw doelen en regelen een privéprogramma dat tegemoetkomt aan uw persoonlijke behoeften/problemen, waaronder ischias, migraine, gewichtsverlies enz.

Yogastijlen

Ontdek de yogastijlen

01.

Hatha

Hatha yoga is een tak van yoga dat fysieke technieken gebruikt om te proberen vitale kracht of energie te behouden en te kanaliseren.
02.

Iyengar

Iyengar Yoga, vernoemd naar en ontwikkeld door B. K. S. Iyengar, en beschreven in zijn bestseller1966 boekLicht op yoga, is een vorm van yoga als oefening die de nadruk legt op detail, precisie en afstemming bij de uitvoering van yogahoudingen(asana’s).
03.

Herstellend

Restorative Yoga is de beoefening van asana’s, eDeze worden langer vastgehouden dan bij conventioneel yoga als oefening lessen, vaak met de steun van rekwisieten zoals opgevouwen dekens, om het lichaam te ontspannen, stress te verminderen en vaak ter voorbereidingpranayama.
04.

Vinyasa

vinyasa is een soepele overgang tussen asana’s in vloeiende moderne stijlen yoga als oefening  zoals Vinyasa Krama-yoga En Ashtanga Vinyasa Yoga, vooral wanneer beweging gepaard gaat met de ademhaling.
WILT U ONZE STUDIO PROBEREN?

    * Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.