SOUND HEALING

SOUND HEALING

 

€22

Juli les

2 Juli (Zondag) | 17:00 – 18:15

Klankheling is het gebruik van verschillende geluiden om onze fysieke gezondheid en ons emotioneel welzijn te verbeteren. Klankheling werkt op vibratie. Sound healing stelt je lichaam in staat zichzelf te genezen door je hersengolven te vertragen, die elke cel in je lichaam beïnvloeden, waardoor ze verschuiven van ziek naar rustig. Het is gewoon afstemmen op wat je nodig hebt, door jezelf af te stemmen in een meeslepend bad.

Over de sessie:

In een gezellige setting ga je meestal liggen op een yogamat, en luister je gewoon terwijl een beoefenaar verschillende instrumenten bespeelt en je “baadt” in de rustgevende klanken en trillingen.

Tibetaanse & Chrystal Chakra klankschalen en een Gong en andere instrumenten worden op een prachtige manier gepresenteerd.

Klankschalen harmoniseren en zuiveren op natuurlijke wijze. De klanken en trillingen van de klankschalen werken diep door in je lichaam en kunnen zo de lichaamseigen trilling en frequentie herstellen, zodat de lichamelijke en geestelijke klachten hersteld kunnen worden.

Over de leraar:

Als je een kunstenaar vraagt wat de krachtigste en meest ontroerende vorm van kunst is, zullen de antwoorden waarschijnlijk neigen naar: Muziek. Al eeuwenlang worden muziek en geluiden gebruikt als het perfecte middel om een bepaald gevoel over te brengen: religieus of spiritueel, concerten, festivals, de lijst gaat maar door. Wanneer klanken op harmonieuze wijze worden geproduceerd, hebben ze een verlichtend en helend effect op lichaam, geest en ziel.

Mijn doel is om bewustzijn te creëren over de helende kracht van klanken en mijn passie te delen met de wereld. Als moeder van een prachtige zoon voel ik ook de ongelooflijke reactie van kinderen op Klankhealing, die rust brengt in dit moderne leven vol lawaai.

Zowel groeps- als individuele sessies hebben unieke verschillen, zo verwerk ik naast klankschalen verschillende geluiden en andere instrumenten om de perfecte sfeer te creëren die je vervult met positivisme en harmonie.