Mediteren tijdens de volle maan is een prachtige gelegenheid om als groep samen te komen en de krachtige energieën van de volle maan te ervaren, verwerken en absorberen.

Datum: 17 Juni

Tijd: 18:30 – 20:00

Plaats: Shakti Zaal, Shiva Yoga Center

Prijs: €10 per persoon

Gedurende de volle maan wordt een maximale hoeveelheid energie van de zon naar de aarde gereflecteerd. Afhankelijk van het sterrenbeeld waarin de zon opkomt op de dag van de volle maan, zal ook de daarmee geassocieerde energie worden gereflecteerd. Gedurende de meditatie maken we van deze specifieke energieën van de zon en de sterrenbeelden gebruik om ons leven te verbeteren.

Het thema van de volle maan meditaties in Shiva Yoga is “je innerlijk licht laten groeien”. De grote hoeveelheid aan energie tijdens de volle maan maakt het makkelijker je, op een dieper niveau, te verbinden met je werkelijke innerlijke “ik”. Mediteren in een groep ondersteunt dit proces waardoor we de groeiende aanwezigheid van de ziel kunnen ervaren en zodoende het innerlijk licht laten stralen.
Voor de meditatie geven we praktische tips hoe je deze krachtige energieën in je dagelijks leven kan gebruiken, bijvoorbeeld door ze naar familie, dierbaren, doelen, projecten, werkzaamheden, collega’s en de wereld om ons heen te sturen.
De meditatie wordt begeleid door Keshen Mathura en Mausam Meghani. Keshen en Mausam zijn een echtpaar die samen Transform You Life zijn gestart met de visie om bewustzijn van subtiele energieën te vergroten. Alles is energie en de juiste toepassing van deze kennis brengt innerlijke transformatie.
De volle maan meditaties zijn een samenwerking tussen Shiva Yoga Centre en Transform Your Life.