Workshops en Retreats

Loading
loading..

Workshop RESTORATIVE YOGA XL

Naast het bestaande programma is er eens per maand langere les Restorative Yoga.

Bij deze speciale vorm worden de asanas langdurig aangehouden. Dat biedt de mogelijkheid om spanningen in het lichaam beter waar te nemen en los te laten. 

De fysieke overgave in de houding heeft een gunstige invloed op de ademhaling; een rustige, diepe adem leidt tot een kalme stille geest en activeert het parasympatisch zenuwstelsel. Dit zorgt voor spierontspanning en herstel op dieper nivo.

De asanas zijn voornamelijk liggend en zittend en worden ondersteund met bolsters en blokken waardoor slechts een minimale krachtsinspanning nodig is. 

De les heeft een meditatief karakter en is voor iedereen toegankelijk. De les staat los van de strippenkaart en wordt apart betaald.

Aanmelden kan bij Fora: 06 28562190

 

Workshop Yoga voor de Rug: ‘Back Care Basics’

DE-RUG In deze workshop richten we ons op houdingen (asanas) die ontspanning in de rug brengen. De verdiepende werking van asanas wordt vergemakkelijkt en gestimuleerd doordat ze langer worden aangehouden. Vanuit ontspanning kunnen we de spieren, die direct invloed hebben op de rug, moeiteloos verlengen. Doordat het ademritme langzamer wordt in asanas, wordt de mind rustiger en kan het lichaam meer loslaten; de stress respons, die o.a. verstijving van spieren tot gevolg heeft, neemt af. Ook als je alleen diep wil ontspannen is deze workshop geschikt. De simpele, verzachtende asanas kunnen ook thuis worden gedaan.

DATUM : zondag 10 juni 2018

 TIJD : 09.30 – 11.45 uur

PRIJS : € 27,50*

INSCHRIJVING: info@shivayogacenter.nl, klik hier of bel Jessica op 06 20156515

Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je tijdig in! *Reservering en betaling: Omdat het niet mogelijk is om jouw gereserveerde plek op het laatst in te vullen bij annulering op het laatste moment, worden kosten in rekening gebracht. Afmelding kan kosteloos tot 4 dagen vooraf! 

 

Yoga Retreat: 19-26 april 2019 op Ibiza

Op het prachtige zonnige eiland Ibiza is er een hemelse plek waar de retreat plaatsvindt.  

Het eten is vegetarisch en uitgebreid. De omgeving is stil en puur,  met uitzicht op zee en over het eiland en prachtige zonsondergangen.
Er is zowel een ruimte buiten als binnen om yoga te doen, compleet met matten en al.
Bij deze retreat wordt ook een paar dagen stilte in acht genomen.
Het eten is vegetarisch en uitgebreid. 
 
Mocht je mee willen, reken dan op een bedrag van ongeveer €950,-  voor een verblijf o.b.v. een kamer voor jou alleen en €830,- per persoon voor een 2-persoons kamer. Dit is inclusief transfer van en naar de airport van Ibiza, verblijf, ontbijt buffet, vegetarische lunch en diner, onbeperkt koffie, thee, mineraalwater en fruit. Dagelijks zijn er twee yogalessen en een mediatie-sessie. En natuurlijk is daar ook het gebruik van het zwembad bij. Niet inbegrepen is de vlucht.
images-4 12319755544_45a04c5c15_z 349
Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background